香港 Netflix 2022年6月下架清單:《禁室殺戮》《盜海狙擊》《同行殺機》

(文章持續更新,最後更新:24/05/2022)

每個月都會有唔少電影因為版權到期而需要於Netflix下架,今個月落架的電影有史提芬朗主演的《禁室殺戮》、湯告魯斯主演的《同行殺機》。雖然 Netflix 試過落架兩日再上返架,所以都係博唔過,未睇過或者想重溫,就要把握機會啦~ !

6月7日下架

6月10日下架

6月14日下架

6月15日下架

6月20日下架

6月21日下架


你可能會喜歡


延伸閱讀

如何更快知道 Netflix 有那些電影即將下架?直接點選 >> Netflix 下架電影資訊


相關文章

戲院、Netflix 和 iTunes 電影資訊,盡在 Enjoy Movie App (iOS / Android)。

Desktop Chrome Extension 可以在 Netflix 網站直接顯示 IMDb 及 爛番茄評分。

追蹤 Enjoy Movie Facebook Page 及加入 Enjoy Movie Club,掌握最新電影情報。

ENJOYhttps://enjoymovie.net
分享經典對白,提供香港上映的電影資料,集合全香港戲院資訊,一覽最新售票情況,Enjoy Movie 讓熱愛電影的您輕易找到最佳場次觀看心儀電影。

Latest articles

更多相關文章