唔想成日錯過好戲?一個App話你知Netflix幾時落架仲通知埋你

成日都覺得Netflix上嘅電影好難掌握他哋嘅下架時間,有時想睇套戲先知佢已經落咗架。而坊間有唔少昆人嘅媒體列咗D根本冇落架嘅電影,時間已經好寶貴,仲要咁俾人厄咗去睇⋯⋯


相關文章:如何知道 Netflix 那些電影即將下架


有見及此,我哋推介一個更快捷更方便查詢下架電影的iOS應用程式。除咗可一目瞭然睇到哂電影喺Netflix嘅下架時間之外,仲可以通知你想睇果套戲就落架。

想收到落架通知只需做呢幾個步驟:

1. 安裝Enjoy Movie iOS 應用程式

2. 入App喺你想睇嘅電影度Mark做「想看」

3. App嘅Setting都要著埋收取「VOD提示」(在推播通知入面)

入設定進入「推播通知」
「VOD提示」選擇「只限於想要觀看的電影」

4. 當然iOS嘅Setting都要著埋允許enjoy通知

5. 套戲一有Netflix落架日子果時就會通知你

得返幾日時間,仲唔快D睇?

除咗落架通知,心儀電影於Netflix上架一樣收到可以通知

  1. 打開Enjoy Movie App
  2. 搜索你想睇嘅電影
  3. 點選「想看」
  4. 電影賣飛或是在Netflix上架就會收到推播

Netflix電影下架資訊,盡在 Enjoy Movie (iOS下載 / Android下載)


你可能會喜歡


延伸閱讀

如何更快知道 Netflix 有那些電影即將下架?直接點選 >> Netflix 下架電影資訊

相關文章

戲院、Netflix 和 iTunes 電影資訊,盡在 Enjoy Movie App (iOS / Android)。

Desktop Chrome Extension 可以在 Netflix 網站直接顯示 IMDb 及 爛番茄評分。

追蹤 Enjoy Movie Facebook Page 及加入 Enjoy Movie Club,掌握最新電影情報。

ENJOYhttps://enjoymovie.net
分享經典對白,提供香港上映的電影資料,集合全香港戲院資訊,一覽最新售票情況,Enjoy Movie 讓熱愛電影的您輕易找到最佳場次觀看心儀電影。

Latest articles

更多相關文章